Om
‍‍Oss.

Vi er et familieeid og drevet turistfirma som tilbyr turer med hest og slede langs den vakre Altaelven, men også rideturer og Nordlysturer. Gården vår ligger rett utenfor Alta i idylliske omgivelser - arktisk natur på sitt beste i alle retninger!

Turene våre er designet for å gi deg en titt i det landlige livet her i det arktiske Norge: kanefart gjennom fabelaktig natur, de mettende smakene fra nordnorsk mat og tid med bønder som har bygget et liv her nord.

Flatmoen gård

Flatmoen gård ble grunnlagt og dyrket på slutten av 1800-tallet langs bredden av Altaelva. Den gang var Alta bare en liten landsby, og gården lå i utkanten av den rå villmarken i tre av de fire kompassretningene.

I dag, selv om Alta kommune har vokst mye, er gården fremdeles et rolig sted å være. I dag driver vi med Turisme og stallutleie på gården, men tidligere har det hvert oksedrift, sauedrift og griseproduksjon.

Far OG
‍‍sønn

Levi


Jeg har vært rundt hester og buskap siden jeg var 11 år gammel. Jeg vokste opp med å ta vare på dem og jobbe med dem, og turisme med hester er en måte for meg å fortsette det arbeidet på.

Jeg har elsket naturen hele livet. Du får en spesiell form for fred når du sitter rundt bålet og ser på flammene- Foruten om hestekjøring, øver jeg på lassokasting og fjell ridning, og stort sett alt annet du kan bruke en hest til å gjøre.

LEVI@FLATMOENNATUR.NO
+47 454 10 644

Johnny


Da jeg var 20 år reiste jeg til USA for å praktisere ridning, og jeg har ridd siden den gang.

Jeg øver på roping, og ble en gang kåret til Norgesmester i dummy roping.

Nå driver jeg en gård som leier ut stallplasser til lokale.

JOHNNY@FLATMOENNATUR.NO
+47 918 10 998